Govert  is een senior consultant en projectleider met een ruime ervaring op zowel organisatieadvies trajecten, als op ICT projecten, en als zodanig volledig gesprekspartner op directieniveau. Daarnaast heeft hij als Practice Leader leidinggevende ervaring opgedaan in een lijnfunctie.
“Mijn ambitie ligt op het snijvlak van kennis, techniek en organisatie: het optimaal inzetten van kennis en techniek om de organisatiedoelstellingen te verwezenlijken. Dit zowel individueel (als consultant / ontwerper), als in groepsverband (als projectleider / manager).”

Dat is de theorie – maar hoe pakt dat uit in de praktijk?
Kennis, techniek en organisatie in lijn met elkaar brengen kan met uitgebreide programma’s met stuurgroepen, werkgroepen, heisessies, workshops, etc. die meestal resulteren in dikke rapporten. Ik houd meer van kleine organisaties (ook binnen een grote organisatie kan je die vinden) en snel concreet worden. Dat kan in een gesprek, waarin al een schets van de oplossing gemaakt wordt. Vanuit die schets volgt – onderbouwd door theorie, onderzoek of resultaten uit het verleden – heel snel een eerste tastbaar resultaat: een prototype, architectuur, mockup of misschien een filmpje. In elk geval iets waar iedereen meteen een beeld en een mening bij heeft. Dan begint het proces van aanscherpen, verbeteren en ontwikkelen. Gaandeweg is het veranderen dan – soms zelfs onbewust – ook gestart.

Steekwoorden zijn: pragmatisme, structureren, creativiteit, nieuwe technologie, innoveren, plezier.

Artikelen van Govert:
[latestbyauthor author=”govert” show=”25″ excerpt=”true”]