Werken bij

Werken bijEr kan niet gereageerd worden op dit artikel.

u bent hier:Werken bij

Noblesse Oblige is een onafhankelijk en ambitieus strategie en management bureau met een eigenzinnige stijl. Werken bij ons betekent hard werken voor een hoge kwaliteit, maar ook ruimte voor een leven naast het werk, hoge eisen stellen aan jezelf en aan elkaar, maar ook informeel en persoonlijk met elkaar omgaan. Administratief personeel, junior consultants en managers (stagiairs, junior, medior en partners) gaan op voet van gelijkheid met elkaar om.

Onze cliënten zijn multinationals, Nederlandse groot-, midden- en kleinbedrijf, zorginstellingen, ziekenhuizen, woningbouwverenigingen, en landelijke en lokale overheden. In aanvulling daarop werken onze managers en consultants ook voor particulieren (bijv. coaching, mediation, etc.) en organisaties die zich bezighouden met goede doelen. Deels hiermee geeft Noblesse Oblige concreet inhoud aan haar missie: Wij streven er voortdurend naar om onze cliënten de best mogelijke  kennis en expertise te leveren en tegelijkertijd onze betrokkenheid bij de samenleving en bij elkaar uit te dragen.

Wij nemen het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen serieus en ondernemen concrete stappen. Wij hebben graag diversiteit van achtergrond en interesses onder onze managers, consultants, secretaressen en staf.

Over de auteur:

Top